Kas mes esame

222 klubas gyvuoja jau nuo 2000m. Esame daugkartiniai drag lenktynių dalyviai (2000-2006m.), nugalėtojai ir čempionai, šioms lenktynėms savo jėgomis paruošėme keletą automobilių: Audi S2, VW Golf Synchro VR6 bei unikalų VW Golf S2, su gale įmontuotu varikliu. Nuo 2006m. pasirinkome mums įdomesnę sporto šaką – daugiavalandines žiedines lenktynes:

2006 m. - mūsų komanda, pasivadinusi „222 Auteksa“, startavo „Omnitel 1003km” lenktynėse savo jėgomis paruoštu VW Golf VR6, vienoje iš galingiausių A3000 klasių. Įdėtas darbas, ruošiantis varžyboms, patirtis ir žinios mūsų nenuvylė – jau debiutinėse lenktynėse, užėmėme prizinę III vietą savo klasėje. Tais pačiais metais Lietuvoje pradėtos organizuoti dar vienos daugiavalandinės lenktynės – 4 val. ARX Baltica taurei laimėti, kuriose mūsų komanda išbandė jėgas ir užėmė prizinę II vietą savo klasėje;
2007m. - modernizavom savo VW Golf VR6 ir toliau sėkmingai dalyvavome ilgų distancijų varžybose, bei užėmėme prizines vietas ir žiūrovų simpatijas!
2008m. - įsigyjom VW Motorsport AG bendrovėje paruoštą lenktyninį automobilį VW New Beetle RSI CUP (mūsų žiniomis – tai vienintelis toks automobilis pabaltyje). Jau pirmose „Omnitel 100 ratų“ varžybose mes užėmėme I vietą savo klasėje, o taip pat ir prizines vietas kitose daugiavalandinėse varžybose.
2009m. – sieksime dar geresnio rezultato - nesustojam ir toliau tobuliname techniką: naująjį variklį ruošė EAMV motorsport specialistai, atlikta daugybė kitų patobulinimų bei sumažintas automobilio svoris.